Rabu, 01 Agustus 2012

Edyan Page 38

mumet ndase
Dino iki males men nulis artikel, pengen nulis opo bingung ra ono ide. Iki lagi mikir ra nyandak pikirane, lagi sutris bos... Mbuh kenopo kui postinganku seng judule Motor matic injeksi irit harga murah esoh ilang ko peredaran. Tak goleki akhire ketemu neng page 38. Ha2... Jian Kontes SEO marai judek mumet ndase, rung pernah menang sih tapi ra no salahe di cobo. Bukane sambat karo nasib sengojo gawe artikel boso jowo gen wong jowo ae seng ngerti artine. Mbok yao ono master SEO seng sudi kanthi iklas menehi sithik ae ilmune wes pestine seneng bungahe atiku. Ra nyerah pokokmen hajar terus seng jenenge Kontes SEO. Gen nambah ilmune. Seng rung pernah menang ojo luntur semangate, ayo mas bro blogger jowo ojo nyerah.
Iki sethitik klonengan ra cetho ben dadi penghibur seng do stres2 ben ndang mari, seng homo ben ndang tobat, seng nakal yo mari nakale, seng penak yo diteruske penake.

0 komentar:

Posting Komentar

◄ Posting Baru Posting Lama ►
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Ada kesalahan di dalam gadget ini

Random Post